--Fusion Gravity--

A Fusion Gravity elnevezés egy alkotói közösségre utal, anékül, hogy a kifejezés különösebben szűkíteni szeretné az asszociációs lehetőségeket. A fúziónak jelenleg négy tagja van és mindegyikük más más eszközt használ a megjelenítéshez.
Solymár Irén számítógépes grafikákkal, rajzokkal hoz elő képeket, lélektani helyzeteket a kollektív és személyes tudatalattiból.
Kelemen Kecsa János konstruktivista rajzain nagy pontosságú, bonyolult egyensúlyi rendszerek jelennek meg. Élénk színekkel komponált festményein mindez kiegészül még egy matematikus agyterület bekapcsolódásával.
Kovács Ferenc, a Fusion Gravity gondolatának kiötlője, fotókat használ médiumnak, hogy kizökkentsen bennünket az általunk tapasztalt térből és időből, más alternatív verzióit mutatva meg a valóságnak.
Több út vezet befelé a lélekhez, az elsőre a szem, a másodikra a fül nyílik. A csoportnak negyedik tagja Virág Dzsoni József a fül útját választotta. Gitár és fuvola játékával gazdagítja megnyitóink szinvonalát. Segíti a közönséget az elmélyülésben.
Úgy gondoljuk valójában teljesen mindegy melyik úton haladunk. A fontos az, hogy a saját utunkon járjunk, hiszen így tudunk eredetiek, a szemlélő számára hitelesek maradni. Célunk, hogy mindenki maga haladjon saját asszociációs pályáján anélkül, hogy bármi konkrétumot sugalljunk.Kovács Ferenc Bulvár Karma 8


Kovács Ferenc Bulvár Karma 6


Kovács Ferenc Bulvár Karma 5


Kovács Ferenc Bulvár Karma 3


Kovács Ferenc Bulvár Karma 1


Kovács Ferenc Bulvár Karma 2


Kovács Ferenc Bulvár Karma 4